Nuohoustiedote

Me Kaarinan Nuohouksessa arvostamme mutkatonta ja tehokasta palvelua. Tavoitteenamme on tarjota paikallisille laadukasta nuohouspalvelua edullisesti ja vaivattomasti.

Käytämme paljon pitkällä kokemuksella hyväksi todettuja tapoja, mutta kehitämme myös toimintaamme moderniin suuntaan aina, kun se tuo asiakkaillemme lisäarvoa. Yksi näistä metodeista on asiakkaan muistuttaminen vuosittaisen nuohouksen tarpeesta. Ennen tämä tehtiin alueittain jaettavan Nuohousilmoituksen muodossa. Nuohouslain muutoksen myötä nuohousalueita ei ole kuitenkaan enää jaettu piireihin, vaan asiakkaat voivat itse valita nuohoojansa. Siksi Kaarinan Nuohous Oy on käyttänyt jo vuoden alusta alkaen nuohousilmoitusten sijaan Nuohoustiedotteita. Päämääränämme on täten tarjota samantyylistä, asiakkaalle helppoa palvelua, valinnanvapaus huomioiden.

Jos teillä ei ole suoritettu vuosinuohousta käytössä olevassa vakituisessa kiinteistössä tai kolmivuosittain vapaa-ajan kiinteistössä, kannustamme olemaan yhteydessä Nuohooja Antti Kuroseen ja keskustelemaan kiinteistönne nuohoustarpeesta. Huomaa, että emme veloita lisämaksua normaalin kierron ulkopuolelta tehdyistä tilauksista.

Arvostele meidät Googlessa! Tai Facebookissa